Verkoop verloopt voorspoedig, nog maar één woning beschikbaar!

Verkoop verloopt voorspoedig, nog maar één woning beschikbaar!

Het Korenkwartier in rap tempo (nagenoeg) uitverkocht!

De verkoop van Het Korenkwartier in Moergestel verloopt zeer voorspoedig. Binnen een maand heeft van Oers Makelaardij maar liefst elf van de twaalf woningen op de voormalige Boerenbondlocatie in het centrum van Moergestel verkocht. Op deze mooie kleinschalige inbreidingslocatie aan de Schoolstraat en de Korenschuur verrijzen zowel hoek- en tussenwoningen als levensloopbestendige woningen. De vriendelijke uitstraling van de woningen past perfect in de bestaande omgeving. 

Unieke kans!

Wil jij ook graag wonen in Het Korenkwartier? In verband met een ontbinding is er een unieke kans ontstaan, er is nog één ruime tussenwoning per direct beschikbaar aan de karakteristieke Schoolstraat!
Deze woning heeft een grote woonkamer, mooie open keuken en een heerlijke achtertuin op het zuid-oosten. Op de verdieping tref je 3 slaapkamers en de badkamer. Op de tweede verdieping heeft de woning een grote open zolderruimte waar je alle kanten mee op kunt. We maken de woning graag helemaal naar jouw wens. De uitgebreide koperskeuzelijst is te downloaden via de website. De V.O.N. prijs van deze woning bedraagt € 287.500,-

Interesse? Schrijf je hier direct in en neem contact op met van Oers Makelaardij op 013-5368055