Presale gestart

Presale gestart

Presale
Goed nieuws want inschrijven voor de presale is vanaf nu mogelijk!

Hoe ver zijn we?
De afronding van de verkoopstukken is bijna gereed en we staan op het punt om prijsafspraken te maken met de aannemer voor de realisatie van het project. We krijgen echter al veel vragen binnen van geinteresseerden die graag meer informatie willen ontvangen en zich willen inschrijven. Speciaal voor deze 'early birds' starten we daarom, in aanloop op de officiele verkoop, met een presale!

Op de website tref je vanaf nu per woningtype en per bouwnummer alle informatie aan die voor handen is. Zo zie je er de circa perceelsoppverlaktes, afmetingen van de woninge, plattegronden van de types en een prijsindicatie. De definitieve verkoopprijzen worden vastgesteld zodra we overeenstemming hebben over de aanneemsom, alle verkoopstukken gereed zijn en we officieel in verkoop kunnen gaan.

Hoe werkt de presale?
Indien je al een voorkeur hebt voor een bepaald bouwnummer dan kun je het presaleformulier op de website invullen. Als je het presaleformulier vóór 15 augustus 2019 invult en je besluit je uiteindelijk definitief in te schrijven bij de start verkoop, dan krijg je voorrang  in de toewijzing van de woningen. Je bent er dan immers als een van de eerste bij en dat waarderen we!

Start verkoop moment
Uiteraard ontvang je van ons nog een officiele uitnodiging voor het start verkoop moment wat later dit jaar (verwachting september) zal plaatsvinden. Op dat moment wordt de brochure en de definitieve prijslijst uitgereikt. Je kun je dan officieel inschrijven en je definitieve bouwnummerkeuze(s) kenbaar maken. Uiteraard is daar ook alle gelegenheid om vragen te stellen aan de aanwezige makelaars en kopersbegeleider. 

Direct inschrijven?
Klik hier om naar het presaleformulier te gaan.